Загалом мої батьки поїхали на дачу і ми з друзями вирішили провести час у мене вдома, випадковим чином мій друг впустив телефон і він впав в раковину, на ній утворилася тріщина, підкажіть де замовити нову?
Нова раковина
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-04-21 20:50:05
Пам'ятаю у мене трапилася взагалі абсурдна ситуація. У ванній кімнаті над умивальником у мене висить велике дзеркало, там хороше світло і я часто крашусь саме там.
Упав металевий стакан для зубних щіток і зробив накол, довелося міняти.
Поделиться32021-04-21 20:52:35
Це все залежить насправді як від якості самого умивальника так і від предмета падаючого в неї. Це справа випадку, можна упустити щось важке і нічого не трапиться, а можна реально телефоном пустити тріщину.
Поделиться42021-04-21 20:54:45
Пам'ятаю ситуація у нас трапилася не зовсім приємна, наш ремонт вже практично завершився (конкретно у ванній кімнаті) і ми вирішили встановити водогрійний бак, чоловік його заносив до кімнати, щоб зрозуміти як правильно зачепити його буквально на три секунди не поставив, а сперся їм на раковину і вона тріснула.
Спочатку навіть не помітили цей момент, але коли вже все закінчили і я мила, то виявили.
Вирішили замовити новий умивальник https://ars.ua/santehnika/umivalniki-i-postamenti/ тут обрали.
Ціна адекватна та якість набагато краща за ту, що була раніше.