ДВАЖДЫ МАМА www.mamatata.ru>

Форум ивановских родителей

Объявление

Уважаемые мамы и папы! Детский сад № 83 (ул. Генкиной, за БТИ, район 1-й школы) открыл адаптационные группы выходного дня цель таких групп - адаптировать детишек перед посещением детского сада, время нахождения малышей в группе - 3 часа (без питания)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум ивановских родителей » Обучение и развитие » Репетитор по русскому языку

Репетитор по русскому языку

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Предлагаю учащимся 8-11 класса, нацеленным на высокий результат, готовиться к экзамену по русскому языку вместе с опытным репетитором, экспертом ЕГЭ, по авторской интенсивной методике. Занятия только в группе, результаты превосходные. Стоимость обучения 2400рублей в месяц.

0

2

PolyglotMPGU - портал для вивчення іноземних мов для дітей з обмеженими можливостями здоров'я
https://upforme.ru/uploads/000b/8b/41/881/t669665.png

Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання і ...
Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання та стану здоров'я. PolyglotMPGU - один з інструментів, який покликаний вирішити цю задачу (інформація надана компанією Евротерминал в рамках соціального проекту Суботня STEM-школа)
Платформа пропонує вибрати один з шести мов для вивчення: англійська, німецька, французька, іспанська, китайська та японська.
Після вибору мови і типу заняття відкривається інтерактивний плеєр c можливістю прослуховування мови, створення заміток і переходу від рядка до рядку.
Платформа має безліч допоміжних матеріалів для вчителів, що допоможе їм впровадити платформу PolyglotMPGU в своїй освітній практиці.
Платформа працює на основі HTML5, що дає можливість використовувати її не тільки на стаціонарних комп'ютерах, а й на будь-яких мобільних пристроях на базі iOS і Android. Джерело

0

Вы здесь » Форум ивановских родителей » Обучение и развитие » Репетитор по русскому языку